Івано-Франківськ

McDonald’s відновлює роботу: але не по всій Україні

Компанія повідомила, що після консультацій з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки ухвалено рішення відкрити ресторани. 

159967 1 large scaled

Після тривалих консультацій і обговорень з українськими посадовцями, постачальниками та фахівцями з безпеки, а також з огляду на прохання наших співробітників повернутися до роботи, ми вирішили запровадити поетапний план відновлення роботи деяких ресторанів у Києві та на заході України, де інші бізнеси безпечно відновили роботу”, – йдеться в офіційному повідомленні в соцмережі.

Протягом кількох наступних місяців МакДональдз з партнерами буде займатися відновленням ланцюгів постачання продуктів у ресторани, підготовкою ресторанів до обслуговування клієнтів, поверненням команди ресторанів і співробітників у робоче середовище, а також впровадженням розширених процедур і протоколів для підтримки безпеки наших людей і клієнтів.

“Готуючись знову обслуговувати наших українських клієнтів, ми керуватимемося нашими цінностями та нашою метою годувати та розвивати громади. До зустрічі!“, – додали у комапнії.
photo 2022 08 11 15 37 51
Нагадаємо, в Івано-Франківську ресторан відкрили у квітні 2021 року.
Читайте також на ПІК: 
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено