Івано-Франківськ

Водійка була п’яна: у поліції розповіли подробиці ДТП у Франківську

Внаслідок аварії травмовані двоє дітей та водійка.

FB IMG 1660726614520 scaled

Як повідомляла ПІК, 16 серпня близько 17:50 години трапилася дорожньо-транспортна пригода на вулиці Коновальця, в Івано-Франківську.

“Прибувши на місце події поліцейські встановили, що 41-річна водійка, мешканка с. Чукалівка, керуючи автомобілем «Citroen Jumper», не обрала безпечної швидкості, виїхала за межі проїзної частини дороги та в’їхала в електроопору. У результаті дорожньо-транспортної пригоди, водійку та двох пасажирів, 2011 років народження госпіталізували до лікарні”, – повідомляє поліція області.

Керманичку за допомогою приладу «Драгер» перевірили на стан сп’яніння-результат 1,04 проміле. Окрім того, у медичному закладі у жінки взято кров для дослідження.

Одна дитина перебуває в реанімації,

інформує Суспільне. Зі слів генерального директора обласної дитячої лікарні Тараса Мельника, у сина жінки — дуже важкі травми.

“У дитини — забій головного мозку, травма органів черевної порожнини. Є забій печінки, розрив селезінки. Поки що оперувати не потрібно, кровотечу зупинили. Але хлопчик ще в реанімації. За прогнозами — все має бути добре”, — розповів Тарас Мельник.

Жінку та іншу дитину не госпіталізували.

FB IMG 1660726617808 scaled

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено