Івано-Франківськ

Лупайте сю скалу! Нехай нi жар, нi холод не спинить вас! – Денис Шмигаль, вітаючи українців зі святом, згадав Франка

Ми воюємо не заради ненависті до нашого ворога, а через любов до своєї Батьківщини та близьких, сказав глава українського уряду.

6243415711159331490311 820x360 scaled

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль привітав співвітчизників з Днем незалежності України, пише ПІК.

Він зазначив, що сьогоднішня дата знаменує не лише 31-річчя відновлення Незалежності України, але й рівно пів року героїчної боротьби українського народу проти рашистських загарбників.

“Наші Збройні Сили — це вістря списа, яким ми вражаємо ворогів. Шана й повага кожному, хто віддав своє життя за Незалежність України. Їхній подвиг і слава — вічні. Так само як і подвиги тих, хто зараз на передовій продовжує боронити свій дім і свою Батьківщину”, – йдеться у вітальному зверненні Дениса Шмигаля.

Кожен на своєму місці бореться за нашу незалежність і наближає перемогу. Наші медики, рятувальники, енергетики, залізничники — усі, хто в найважчі часи робив свою роботу, був на своєму місці, допоміг і допомагає зберегти нашу славетну Україну. Кожен, хто продовжує працювати й підтримувати економіку, хто дає робочі місця й віру в краще майбутнє. Всі разом ми сила, яку неможливо здолати. Від Ужгорода до Луганська. Від Чернігова до Ялти.

“31 рік — це тільки початок. Новий початок для кожного з нас, аби після перемоги відновити країну, достойну наших дітей та онуків. Квітучу, вільну, європейську Україну, у якій безпечно та комфортно жити, престижно працювати й навчатися, у яку перспективно інвестувати”, – наголосив Денис Шмигаль.

Він також зазначив, що не ми розв’язали цю війну, але нам її закінчувати. І не тільки на фронті. Росія думала, що вона нерушима скеля. Тож згадаємо видатні слова класика:

“Лупайте сю скалу! Нехай нi жар, нi холод
Не спинить вас!
Зносiть i труд, i спрагу, й голод,
Бо вам призначено скалу сесю розбить”.

З Днем Незалежності, Україно!

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено