Івано-Франківськ

ООН продовжує виплату 6600 гривень українцям: як отримати

Одержувачів коштів обиратимуть із числа зареєстрованих для отримання виплат від міжнародних організацій на платформі "єДопомога".

774a0000696b3f620c80576dd8d5640c XL scaled

ООН розширює програму грошової підтримки українців – допомогу від УВКБ ООН отримають ще 70 тисяч громадян країни, повідомили у Міністерстві соціальної політики України, пише ПІК.

Так, з початку повномасштабного вторгнення УВКБ ООН надало допомогу у розмірі 2200 гривень на місяць протягом трьох місяців 140 тисячам українців. Однак, незважаючи на це, повномасштабна війна триває, і багато людей досі потребують грошової допомоги, особливо напередодні зимового сезону.

“Таким чином, на підтримку постраждалих від війни було ухвалено рішення розширити програму грошової підтримки та охопити ще 70 тисяч осіб. Як зазначається, перевага, як і раніше, надаватиметься найбільш уразливим категоріям населення: самотнім людям похилого віку, особам з інвалідністю тощо”, – йдеться у повідомленні.

А от одержувачів коштів обиратимуть із зареєстрованих для отримання виплат від міжнародних організацій на платформі “єДопомога”.

Як писала раніше ПІК, Виплати ООН: податися на соціальну допомогу можна через платформу “єДопомога”. Виплати призначаються  міжнародними організаціями і становить 2200 грн. Її мають виплачуватимуть упродовж трьох місяців, тобто люди мають отримати 6660 гривень. 

Гроші прийдуть на рахунок, який Ви залишите у заявці.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено