Івано-Франківськ

ЗСУ зупинили штурм окупантів на Бахмутському напрямку – зведення Генштабу

Триває сто вісімдесят четверта доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Окупанти розгорнули військові шпиталі й ремонтні майстерні у трьох українських областях - Генштаб ЗСУ

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, відновленні боєздатності підрозділів, що зазнали втрат.

ЗСУ продовжують відбивати наступи окупантів. Як інформує, Генштаб ЗСУ станом на вечір 26 серпня відбили наступ на трьох напрямках, успіху нема.

Основне зі зведення:

  • На Слов’янському напрямку противник намагається відновити наступ в напрямку населеного пункту Барвінкове. Вів наступальний бій у напрямку Карнаухівки, успіху не мав, відійшов. Вів повітряну розвідку в районі Нової Дмитрівки.
  • На Бахмутському напрямку окупанти намагалися вести штурмові дії у напрямках населених пунктів Соледар, Бахмутське, Бахмут та Кодема, успіху не мав.
  • На Авдіївському напрямку загарбники намагалися покращити тактичне положення у напрямку населеного пункту Невельське, отримали відсіч та відійшли.
  • На Південнобузькому напрямку ворог ударами авіації намагався зруйнувати важливі об’єкти інфраструктури в районах населених пунктів Олександрівка, Лозове та Ольгине.
  • На інших напрямках ворог продовжував обстрілювати районах населених пунктів та завдавати авіаційних ударів. Детальніше – тут. 
  • Наші підрозділи продовжують успішні виконання ракетно-артилерійських вогневих завдань на визначених напрямках та завдають окупантам втрат у ближніх боях.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено