Івано-Франківськ

Тільки 2,5 мільйона: мерія Франківська спростовує дані про витрати на піар

Раніше повідомляли про те, що Івано-Франківська міська рада змарнувала на позитивні матеріали у ЗМІ великі гроші.

471886

Івано-Франківська міська рада змарнувала на позитивні матеріали у ЗМІ великі гроші, на які можна було купити стільки всього критично важливого. Про це написала на сайті авторитетного всеукраїнського професійного видання Детектор медіа Наталя Федоришин. Інформацію перепостила “Галка” та отримала повчальну реакцію від мерії, пише ПІК.

“У мерії Івано-Франківська заявили, що пані Наталя невірно потлумачила цифри у тексті рішень, за якими фінансується піар мера”, – пише Галка.

З огляду на суспільну важливість поданої інформації “Галка” навела спростування профільного Департаменту стратегічного розвитку та цифрових трансформацій.

Цитуємо ключовий момент спростування:

“Оскільки висвітлення діяльності органів місцевої влади відбувається через наш департамент, офіційно повідомляємо, що немає та ніколи не було ніяких 33 мільйонів на рекламу. Кінцева сума, яка вказується у кожному рішенні виконавчого комітету, це сума з наростаючим підсумком, тобто загальна. Згідно рішень виконавчого комітету (з 06.04.2022 до 01.09.2022), на висвітлення діяльності Івано-Франківської міської ради було виділено 2 467 060 гривень!” 

Ось така історія в часі війни, коли й 2 467 060 гривень – це для мешканців міста доволі великі гроші.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено