Івано-Франківськ

На Франківщині заарештували майстра лісу: вимагав та отримав гроші за деревину

Зловмисника відсторонили від посади.

305796250 796136738486343 1684369518287373746 n 1 1

Як повідомляла сьогодні ПІК, 5 вересня оперативники УСР та слідчі ТУ ДБР У м. Львові затримали лісничого під час одержання другого «траншу».

На даний час йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та відсторонено від посади,  повідомляє обласна прокуратура, пише ПІК.

“Слідством встановлено, що чоловік, перебуваючи на посаді майстра лісу, вимагав та одержав неправомірну вигоду за придбання поза обліком лісодеревини та безперешкодне вивезення її з території лісництва. Після одержання другого «траншу» коштів в сумі 79,5 тисяч гривень зловмисник був затриманий працівниками поліції”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування за цим фактом здійснюється слідчими  Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові.

ДОВІДКОВО: згідно ч. 3 ст. 368 КК України за одержання службовою особою, неправомірної вигоди для себе за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду дії з використанням наданої влади та службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди, – передбачено покарання у виді позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено