Івано-Франківськ

На Львівщині рівненський бізнесмен привласнив 300 тисяч гривень на ремонті дороги

У Львові завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного мешканця Рівненщини.

12c7c83e42cdaf67eb0ae48337d02735 scaled

Прокурори Галицької окружної прокуратури міста Львова завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 33-річного мешканця Рівненщини за фактом привласнення бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України), повідомляє прокуратура Львівської області, пише ПІК.

“Слідство встановило, що ЛКП Львівавтодор оголосило тендер на проведення капітального ремонту однієї із вулиць Львова. За його результатами було укладено договір з товариством, яке очолював обвинувачений. В подальшому, підсудний підробив офіційні документи, із недостовірними даними в частині виконання будівельних робіт і використання матеріалів по об’єкту. Відтак заволодів понад 300 тис грн бюджетних коштів”, – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі слідчого відділу ЛРУП №1 ГУНП у Львівській області за оперативного супроводу оперативних підрозділів УСР у Львівській області ДСР НП України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено