Івано-Франківськ

Туризм на Прикарпатті: якими практичними кейсами діляться власники бізнесу? (ФОТО)

Як перетворити ідею в прибуткову справу та створити унікальну особливість, що стане магнітом для туристів.

Про це та інше розповідали підприємці, що працюють в індустрії гостинності для своїх колег з інших регіонів України.

Івано-Франківщина продовжує приймати міжрегіональні делегації з восьми областей України. В рамках проєкту «Розвиток бізнес сектору України» реалізували вже три бізнес-тури, що стосувалися сільського господарства,  крафтових виробництв та харчопереробної промисловості. На цю мить проєкт об’єднав вже близько 150 учасників. Цього разу підприємці відвідали Надвірнянщину та Верховинщину та побачили туристичні принади нашої області.

IMG 1279 scaled

«Я би хотів отримати новий досвід в туристичній сфері. Але не завжди є в кого запитати. Тому я радий, що приїхав на Прикарпаття почути успішних людей в своїй справі, які радо діляться своєю історією. Мене вражає щирість людей і те, як вони приймають гостей і діляться своїм досвідом. Це корисно, бо багато чого можна дізнатися та налагодити контакти», – розповідає Євген, підприємець з Донеччини.

Учасники проєкту побачили як виготовляють пиво та косметику на його основі в ресторанному бізнесі «Гуцульський вар», що пропонують туристам в гуцульському парку розваг «Полонина перців», як готельно-ресторанний бізнес «Романтік Спа Готель» став першим чотирьохзірковим готелем Карпат, що почав працювати за системою «все включено»,  як організовують активний відпочинок в спортивному клубі «Скита Рафтинг», та на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Верховель» дізналися, як з маленького готелю зробити сучасний великий комплекс.

IMG 1320 scaled

«Ми хочемо, щоб гість отримав трохи більше, аніж він очікує від поїдки до нас на гірську річку. Ми побачили у військовий час, наскільки важливий напрям економіки в країні. Всі розуміють, що без обігу капіталу люди втратять роботу, засоби до існування. Армія не буде мати в що одягнутися, чим харчуватися і не матиме засобів для захисту держави. Тому бізнес – це опора, а підприємці – це економічна бойова армія, які роблять свій вклад для того, щоб економіка рухалася і розвивалася. Тому ми готові від себе все для цього робити», – прокоментував Олег Молдавчук, засновник спортивного клубу «Скита Рафтинг».

Підприємці ділилися практичними порадами щодо того, як приваблювати туриста та створювати так званий туристичний магніт, що буде притягувати відвідувачів на постійній основі, а разом з тим, сприяти економічному розвитку краю.

Нагадаємо, що проєкт реалізовує команда Івано-Франківської ТПП за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

В цілому проєкт триватиме до кінця року та передбачає проведення ще трьох таких бізнес-турів. Наступний відбудеться серед представників великих підприємств України. Усі заходи мають стати трампліном для майбутньої співпраці, створення спільного продукту, нових комерційних підприємств, нових ринків та великих міжрегіональних ініціатив задля економічного добробуту України в непростий час.

«Такі бізнес-тури користуються великою популярністю. Ми вже маємо кілька успішних історій з попередніх заходів, коли підприємці між собою налагоджували зв’язки, створювали нові канали збуту та знаходили джерела сировини для свого бізнесу. Дехто з учасників навіть вирішив релокувати свою справу на Прикарпаття, так як їхній бізнес знаходиться на прифронтових територіях. А в цьому і була основна ціль проєкту – створити можливості для того, щоб стабілізувати економіку в непростий для країни час»,прокоментувала керівниця проєкту «Розвиток бізнес сектору України» Леся Круп’як.

Варто відзначити, що в проєкті беруть участь підприємці з таких областей, як Харківська, Чернігівська, Донецька, Запорізька, Одеська, Житомирська, Полтавська та Дніпропетровська.

IMG 1297 scaled IMG 1303 scaled IMG 1310 scaled IMG 1311 scaled IMG 1313 scaled IMG 1316 scaled  IMG 1325 scaled IMG 0884 scaled IMG 0889 scaled IMG 0893 scaled IMG 0903 scaled IMG 1003 scaled IMG 1061 scaled IMG 1255 scaled IMG 1257 scaled IMG 1259 scaled IMG 1260 scaled IMG 1264 scaled IMG 1267 scaled  IMG 1282 scaled IMG 1290 scaled IMG 1294 scaled

Переглядайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено