Івано-Франківськ

На тимчасово окупованих територіях почалась підготовка так званих референдумів, – Генштаб

Проводиться підготовка до зйомок пропагандистськими ЗМІ сюжетів про “активну участь місцевих мешканців у голосуванні.

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях намагаються отримати особисті дані населення під виглядом гуманітарної допомоги та забороняють жителям їхати з окупації, інформує ПІК.

Про це повідомляє у соцмережі Генштаб ЗСУ.

У населених пунктах Херсонської області представники російської окупаційної влади, під приводом якісного розподілу гуманітарної допомоги, намагаються отримати від місцевих жителів їх особисті дані. Триває формування так званих виборчих комісій та посилення адміністративно-поліцейського окупаційного режиму“, – йдеться у повідомленні.

У місті Старобільськ Луганської області окупаційна влада заборонила місцевому населенню залишати місто у період з 23 по 27 вересня.

“За наявною інформацією, окупанти створюють озброєні групи для обходу помешкань та примусу людей брати участь у так званому референдумі. Проводиться підготовка до зйомок пропагандистськими ЗМІ сюжетів про “активну участь місцевих мешканців у голосуванні”, – йдеться у повідомленні.

Генштаб повідомляє, що на тимчасово захопленій території Запорізької області місцевим жителям за надання паспортних даних та отримання громадянства РФ обіцяють грошову винагороду і побутові прилади.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено