Івано-Франківськ

На Коломийщині водій збив пішохода та втік (ФОТО)

Аварія трапилася в селі Велика Кам'янка, П'ядицької територіальної громади.

FB IMG 1664968551359 scaled

Четвертого жовтня близько 21 години до коломийських поліцейських надійшло повідомлення про автопригоду в селі Велика Кам’янка, П’ядицької територіальної громади.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Правоохоронці попередньо з’ясували, що невідомий водій керуючи транспортним засобом, рухаючись вулицею Січових Стрільців, не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого здійснив наїзд на 40- річного пішохода, який рухався узбіччям дороги”, – йдеться у повідомленні.

Після наїзду керманич з місця події скрився. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення місцеперебування керманича та транспортного засобу.

FB IMG 1664968553283 scaled

“У результаті аварії пішохода, місцевого мешканця, доставлено до лікувального закладу. В чоловіка важкі травми, наразі він без свідомості”, – йдеться у повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено