Івано-Франківськ

У Калуші готуються до Чемпіонату України з хокею

Калуський «Легіон» дебютуватиме серед дорослих.

FB IMG 1664989219787 scaled

Вперше на льодовій арені в Калуші відбудуться масштабні змагання – Чемпіонат України з хокею сезону-2022/2023, інформує міський голова Андрій Найда, пише ПІК.

Як повідомив наставник «Легіону» Альберт Шафіков, в минулих сезонах команда брала участь у молодіжній хокейній лізі, де здобула бронзові нагороди. З початку війни частина гравців виїхали за кордон, уклавши контракти. Тому було прийнято рішення доукомплектувати команду і представляти місто Калуш на дорослому чемпіонаті України.FB IMG 1664989532148 scaled

 

“З минулого сезону залишилося 50 відсотків гравців, друга половина команди – досвідчені майстри, які вже грали в чемпіонаті України, серед них є й володарі континентальних кубків. З 20 членів команди – 8 калушан”, – йдеться у повідомленні.

Згідно календаря і регламенту матчу, калуський «Легіон» на вихідних зіграє з херсонським «Дніпро», який теж тренується у Калуші, дві гри: у суботу о 18:00 год та в неділю – о 17:00.

“На наступних вихідних на калуській льодовій арені «Легіон» прийматиме ще одних учасників чемпіонату – київський «Сокіл»”, – інформує мер.

Переглянути хокейні матчі можна буде в онлайн-режимі. В умовах воєнного стану спортивні заходи відбуваються без глядачів.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено