Івано-Франківськ

У Вигоді облаштовують соціальну пральню та “шафарню” (ФОТО)

Вигода у червні цього року взяла участь у конкурсі, організованому Caritas Ukraine спільно з Карітас Івано-Франківськ та отримала перемогу.

У Вигоді облаштовують соціальну пральню та "шафарню" (ФОТО)

У Вигоді на Прикарпатті, у  резиденції священника, що знаходиться на території церкви розпочались активні роботи з облаштування “Соціальної Пральні”, “Соціальної шафарні” та кімнати для проведення заходів і підтримки сімей, що постраждали внаслідок війни. Про це повідомляє селищна рада у Фейсбук, пише ПІК.

“На даний момент вже проводиться заміна старих вікон та дверей на сучасні енергозберігаючі. Придбано сучасну комп’ютерну техніку: багатофункціональний принтер-сканер та ноутбук для ефективності проведення занять з катехизації, уроків з медіаграмотності та інших заходів для дітей. Для даного класу придбано нові столи, меблі та стільці”, – йдеться у повідомленні.

Також проводиться закупівля нових меблів для “Шафарні” та встановлюється пральна машинка в “Соціальній пральні”.

“Щиро вдячні Парафії Благовіщення Пресвятої Богородиці УГКЦ  за те, що допомагають людям, які приїхали у нашу громаду адаптуватись і духовно реабілітуватись, залучають дітей з числа ВПО та місцевого населення до церкви, навчають жити згідно християнських та моральних принципів”, – додають в селищній раді.

311051321 411571331158930 6816330780116601976 n scaled

До слова, шафарня – дерев’яна скриня, з перегородками і верхнім віком, кришкою, де зберігали зерно і інші продукти.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено