Івано-Франківськ

ЗСУ в деяких місцях вже дійшли до правого берега Дніпра – Генштаб

Триває 261 доба героїчного протистояння України проти російської навали і ми щодень, то ближче до перемоги.

ЗСУ в деяких місцях вже дійшли до правого берега Дніпра - Генштаб

ЗСУ продовжують звільняти українську землю на Херсонському напрямку. В ході успішних наступальних дій передові підрозділи наших військ в деяких місцях вже дійшли до правого берега Дніпра. Про це ввечері, 11 листопада повідомляє Генеральний штаб, пише ПІК.

“Тривають заходи з виявлення та знищення противника в низці населених пунктів. З міркувань безпеки операції офіційне оприлюднення результатів буде надано згодом”, – йдеться у повідомленні.

Головне зі зведення:

  • Противник зосереджує зусилля на стримуванні дій наших воїнів на окремих напрямках, удосконалює фортифікаційне обладнання оборонних рубежів на лівому березі Дніпра та на півночі тимчасово окупованої території АР Крим.
  • Водночас, ворог наступає на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
  • Протягом доби, 11 листопада противник завдав 3 ракетних та 9 авіаційних ударів, здійснив понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ворожих ударів зазнали райони населених пунктів Харківської, Донецької, Вінницької, Херсонської та Миколаївської областей.
  • За уточненою інформацією, в районі населеного пункту Дніпровка Запорізької області українські воїни знищили ворожий гелікоптер Мі-8. А в районі міста Енергодар уразили пункт управління ворога – загинули понад 50 окупантів, а більш як 40 – поранені. Також знищено гелікоптер Ка-52.
  • В результаті точних ударів Сил оборони по штабу російських окупаційних військ у населеному пункті Червоний Маяк Херсонської області понад 30 окупантів загинули, знищено 2 танки та 4 вантажівки.
  • Українська авіація протягом дня завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.
  • Воїни ракетних військ і артилерії ЗСУ уразили пункт управління, 2 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 2 склади боєприпасів та 3 інші важливі військові об’єкти росіян.

До слова, у Головному управлінні розвідки Міноборони повідомили, що Херсон повертається під контроль України, в місто заходять частини ЗСУ.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено