Івано-Франківськ

У Тернополі вирішують, чи встановлювати новорічну ялинку цього року

Мер міста попросив людей проголосувати й вирішити, чи ставити ялинку цього річ.

У Тернополі вирішують, чи встановлювати головну ялинку цього року

У Тернополі ще не визначилися із тим, чи має бути головна новорічна ялинка цього року. Про це повідомив міський голова Сергій Надал у Фейсбук, пише ПІК.

“Закликаю тернополян висловити свою думку щодо встановлення чи не встановлення ялинки на Театральному майдані Тернополя. Проголосувати можна за посиланням“, – написав він.

Надал також повідомив, що місто планує придбати 10 спеціалізованих укриттів, які будуть встановлені на зупинках громадського транспорту, де поблизу немає укриття. В разі потреби, їх закуплять більше.

Додамо, що у Львові також ще вирішують, чи встановлювати ялинку. Натомість в Івано-Франківську головного новорічного дерева цього року не буде, а встановлять “ялинку перемоги” з дитячих малюнків.

У Запоріжжі голова ОВА Олександр Старух запропонував замість головної ялинки, щоб у кожному дворі було своє новорічне дерево.

“То може відповімо ворогу не однією ялинкою на центральній площі, а сотнями в наших дворах? Керівники громад, керуючих кампаній, ОСББ, … – всі разом облаштовували бомбосховища, збирали допомогу нужденним, багато зробили разом. Може зробимо разом і свято?! Подумайте, трохи часу ще є”, –написав він у Телеграм. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено