Івано-Франківськ

У Польщі збирають кошти на різдвяні подарунки українським дітям, які переживають російську агресію

Організатори наголошують, що подарунки будуть "символом надії та віри в добро".

У Польщі збирають кошти, за які придбають різдвяні подарунки для дітей, які переживають російську агресію в Україну.

Ця акція у Польщі триває від 2014 року, передає ТСН з посиланням на  Facebook-сторінку фонду.

Організатори раніше збирали на подарунки для українських дітей, які втратили батьків внаслідок війни на Донбасі.

Після повномасштабного вторгнення Росії організатори заявили, що “всі діти в Україні – це діти війни”. Цього року у межах акції планується підготувати подарунки для щонайменше 4,5 млн дітей з України.

“Зараз діти війни – це всі українські діти, на жаль, не тисячі, а мільйони українських дітей. Ці діти засинають і прокидаються під звуки бомби, уроки частіше перериває сигнал тривоги, який наказує йти в укриття, ніж на перерву, вони вже забули, що означає гуляти з друзями, а в вечорами читають книжку при свічках замість казки по телевізору, бо все частіше струму немає. Ці діти бачать те, що не повинна бачити жодна дитина… смерть, насильство, зґвалтування, інвалідність, біль, страх і відчай. Їхні очі волають про допомогу до всього дорослого світу!”, – йдеться в повідомленні.

Традиційно, подарунки доставлятимуть волонтери акції, які називають себе “Суперельфами”. Діткам цьогоріч хочуть подарувати солодощі, ліхтарики і свистки.

“Якщо ви нам допоможете, то наша армія Суперельфів піде з подарунками скрізь, де є діти. Від передової, ми будемо рухатися в західні куточки України, даруючи кожній дитині символічний подарунок від усіх нас! Як символ надії та віри в добро, що завжди перемагає. Орієнтовна вартість одного подарунка складатиме 50 злотих”, – пишуть організатори акції.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено