Івано-Франківськ

Міжнародні партнери передають Україні генератори, обігрівачі й ковдри: деталі

Низка країн анонсувала нову допомогу Україні на тлі постійних російських ракетних обстрілів по об'єктах енергетики.

medium 6

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) надає 80 генераторів, щоб підтримувати електропостачання. Також передають 22 500 ковдр для кімнат обігріву «Укрзалізниці», повідомила пані посол США в Україні Бріджит Брінк.

Франція надіслала 100 генераторів із потужністю від 50 до 100 кВт для потреб цивільних. Спершу їх доставлять до Румунії, а далі — до України, повідомили в МЗС Франції, передає “Громадське“.

Також у відомстві нагадали, що з початку повномасштабного вторгнення росії вже відправили в Україну та Молдову 85 генераторів.

Уряд Німеччини теж планує передати Україні допомогу на зиму. Як пише Speigel, упродовж найближчих двох тижнів мають передати 100 електрогенераторів — на додаток для 135 генераторів, які доставили в Україні за весь час повномасштабної війни.

medium 7

Місцева влада Праги передає допомогу Києву та Миколаєву: 626 обігрівачів (400 для столиці, 226 для Миколаєва), 18 генераторів (10 для Києва, 8 для Миколаєва).

Крім того, Центру громадського здоров’я при МОЗ передадуть медичне обладнання на 22 мільйони крон (935 891 долар).

Влада Риги придбала на потреби України 84 дизельні генератори потужністю від 5 до 100 кВт та 100 дизельних теплових гармат потужністю 20-25 кВт. Це обладнання доставлять до Києва, його будуть використовувати в пунктах обігріву столиці та в комунальних підприємствах міста.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено