Івано-Франківськ

Ворог наступає на Донбасі, обороняється на Запоріжжі: головне від Генштабу на 277 день війни

Триває 277 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо.

Ворог наступає на Донбасі, обороняється на Запоріжжі: головне від Генштабу на 277 день війни

Ворог продовжує наступ на Бахмутському, Лиманському та Авдіївському напрямках, а на Куп’янському та Запорізькому – веде оборону. Про це ввечері, 27 листопада повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог завдав 4 ракетні удари по цивільних об’єктах населених пунктів Розумівка Запорізької області та Мусіївка на Дніпропетровщині. Здійснив близько 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Триває переміщення особового складу та військової техніки ворога для комплектування підрозділів, що зазнали втрат.
  • Очікується посилення угруповання військ противника, що діє на тимчасово окупованій та тимчасово зайнятих територіях України за рахунок перекидання окремих підрозділів з території республіки білорусь після набуття ними бойових спроможностей.
  • На Криворізькому та Херсонському напрямках противник веде позиційну оборону. Не припиняє артилерійські обстріли підрозділів наших військ і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, зокрема міста Херсон.
  • Окупанти продовжують зазнавати втрат. Місцеві лікарні Щастинського району Луганської області перевантажені через велику кількість поранених загарбників. Противник змушений проводити медичну евакуацію поранених військовослужбовців до Луганська.
  • Підтверджено ураження ворожого об’єкту в районі населеного пункту Сватове 25 листопада цього року. Там перебувало близько 70 військовослужбовців противника. Кількість поранених та загиблих окупантів уточнюється.
  • Підрозділи наших ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки ворога.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено