Івано-Франківськ

278 доба війни в Україні: на Запоріжжі ЗСУ уразили об’єкт росіян, більше 100 поранених

Розпочалася 278 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми щодень, то ближче до перемоги!

У Макіївці побилися мобілізовані та чеченці РФ, мінус 100 загарбників на Запоріжжі: головне від Генштабу зі

На Запоріжжі завдяки діям ЗСУ поранено понад сотню російських окупантів. Про це вранці, 28 листопада повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Підтверджено ураження об’єкту російських загарбників в районі населеного пункту Енергодар. 26 листопада наші воїни знищили 6 одиниць військової техніки різного типу та поранили близько 30 військовослужбовців.
  • В районах населених пунктів Пологи та Чернігівка Запорізької області, в результаті дій Сил оборони, близько 80 загарбників отримали поранення. Кількість загиблих окупантів уточнюється.
  • Зафіксовано близько 30 одиниць пошкодженої військової техніки противника на ремонті в населеному пункті Гола Пристань Херсонської області.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили 4 райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також один інший важливий військовий об’єкт ворога.
  • За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Яковлівка, Соледар, Бахмут, Андріївка, Новобахмутівка, Опитне, Водяне, Первомайське, Невельське та Новомихайлівка Донецької області.
  • Ворог завдав 4 ракетних удари по цивільних об’єктах в Розумівці Запорізької області та Мусіївці на Дніпропетровщині, здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та мирних населених пунктах.
  • Агресор поширює дезінформацію, що громадян України зі звільнених територій затримують українські військові для збільшення обмінного фонду, звинувачуючи їх у співпраці з окупантами.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено