Івано-Франківськ

Обікрав помешкання знайомого: на Франківщині оперативно розшукали злодія

Мешканець Снятинщини, який перебуває під слідством за скоєння тяжкого злочину, вчинив чергове кримінальне правопорушення.

FB IMG 1669902099745 scaled

Мешканець Снятинщини вкрав з помешкання мешканця Заболотівської територіальної громади, Коломийського району, 22 тисячі гривень.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“На місці вчинення злочину правоохоронці з’ясували, що злодій розбив вікно та проник в середину приміщення та скоїв крадіжку. Завдяки злагодженій роботі оперативників управління карного розшуку обласної поліції та снятинських поліцейських фігуранта затримали на вокзалі, що в Івано-Франківську”, – йдеться у повідомленні.

Йдеться про 24-річного знайомого потерпілого, котрий в минулому тривалий час проживав в нього. При поверхневому огляді у затриманого вилучили частину викрадених грошей.

FB IMG 1669902103832 scaled

“Затриманий вже судимий за ряд злочинів майнового характеру. Наразі крадій перебуває під слідством за скоєння тяжкого злочину”, – додають у поліції.

Фігуранта затримали.

FB IMG 1669902101679

Дії затриманого кваліфіковано за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Вирішується питання повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Нагадуємо, що законодавством посилено відповідальність за вчинення майнових злочинів. Будь-які крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, прирівнюються до тяжких злочинів. За це передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено