Івано-Франківськ

Намагалися виїхати за кордон – на Львівщині судитимуть ще двох ухилянтів від мобілізації

За скоєне їм загрожує покарання - обмеження волі на строк до двох років.

rishennya sudu prokuratura 1

За допомогою підроблених документів,  у які були внесені недостовірні відомості, обвинувачені намагались незаконно виїхати за межі України.

Про це інформує пресслужба поліції Львівщини, пише ПІК.

26-річний киянин та 50-річний житель Харкова, щоб звільнитися від мобілізації та отримати права на виїзд за межі території України, передали свої особисті дані та, за допомогою спільників, одержали підроблені документи.

“Ці підроблені документи вони в подальшому пред’явили інспекторам прикордонної служби під час спроби перетнути державний кордон України з Республікою Польща в пункті пропуску «Рава-Руська-Гребенне». Проте, в обох випадках прикордонники виявили, що документи містять ознаки підроблення та повідомили про це поліцейських”, – йдеться у повідомленні.

Досудові розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.5 ст.27 ч.1 ст.358 (Пособництво у підробленні документів) Кримінального кодексу України та за ч.4 ст.358 (Використання завідомо підробленого документу) Кримінального кодексу України, завершені, обвинувальні акти скеровані на розгляд суду.

Максимальне покарання, що загрожує обвинуваченим – обмеження волі на строк до двох років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено