Івано-Франківськ

20 прикарпатських студентів отримуватимуть стипендію голів ОДА та облради

Стипендію студенти отримуватимуть до червня 2023 року.

На що українці витрачають гроші за вакцинацію: свіжа статистика

20 прикарпатських студентів отримуватимуть стипендію голів ОДА та облради. Йдеться про 10 студентів, які здобувають освітній ступінь бакалавра або магістра та 10 студентів, які здобувають освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра.

Про це повідомляє Івано-Франківська ОДА, пише ПІК.

“Навчаються стипендіати в Івано-Франківському національному медичному університеті, ПЗВО «Івано-Франківська академія Івана Золотоустого», Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника, Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу, закладі вищої освіти «Університет Короля Данила», а також Івано-Франківському фаховому коледжі технологій та бізнесу, відокремленому структурному підрозділі «Івано-Франківський фаховий коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України», Косівському фаховому коледжі прикладного та декоративного мистецтва Львівської національної академії мистецтв, Фаховому коледжі культури та мистецтв (м. Калуш) ті ін”, – йдеться у повідомленні.

Розмір стипендії становить 75% розміру академічної стипендії Президента України.

Як повідомили в департаменті освіти і науки ОДА, семеро студентів, яким призначено стипендію, стали переможцями фінального етапу ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.

Серед стипендіатів є також переможці науково-практичних конференцій з міжнародною участю у галузі медицини, Міжнародної медичної студентської конференції (м. Краків), Всеукраїнського конкуру студентських наукових робіт у галузі педагогічної та вікової психології, ХІVВсеукраїнської олімпіади «Юні знавці Біблії-2022», Кубку України з важкої атлетики, чемпіонатів України з фрістайлу серед юніорів, зі стрибків на лижах з трампліна, мистецьких фестивалів-конкурсів тощо.

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено