Івано-Франківськ

ФУТБОЛ. Захисник “Шахраря” перейшов у “Челсі” за рекордну суму

Український півзахисник перебрався до англійської Прем'єр-ліги

orig 611019

Лондонський «Челсі» повідомив про підписання контракту із 22-річним українським півзахисником Михайлом Мудриком. Уродженець Харківської області поставив свій підпис під контрактом, який діятиме вісім із половиною років.

“Я щасливий, що підписав контракт із «Челсі». Це величезний клуб у фантастичній лізі, і це дуже привабливий проект для мене на даному етапі моєї кар’єри. Дуже радий познайомитися з моїми новими товаришами по команді та з нетерпінням чекаю на можливість працювати та навчатися у Грема Поттера та його помічників», – цитує слова Михайла Мудрика після підписання договору прес-служба «Челсі».

orig 611015

Донецький “Шахтар” продав півзахисника клубу та збірної України за рекордну для України суму – 70 млн євро та ще 30 млн бонусів.

Рекордна угода в історії українського футболу, яка показала, що наші гравці можуть мати вартість не меншу, ніж найкращі футболісти світу“, – зазначив гендиректор ФК “Шахтар”Сергій Палкіну Facebook

45489

Трансфер Мудрика став найдорожчим в історії українського футболу. Попередній рекорд, який належав Андрієві Шевченку (43,88 млн євро), 22-річний півзахисник випередив майже вдвічі.

Окрім того, угода з українцем входить до топ-5 найдорожчих в історії “Челсі”. Більше лондонці платили лише за голкіпера Кепу Аррісабалагу (80 мільйонів євро), захисника Веслі Фофана (84 мільйони євро), півзахисника Кая Гаверця (80 мільйонів євро) та форварда Ромелу Лукаку (113 мільйонів євро).

Скільки зароблятиме Мудрик? 

За інформацією британського Independent гравець збірної України (8 матчів) отримуватиме у “Челсі” 100 тис. фунтів на тиждень. Тобто 5,2 млн фунтів на рік (5,85 млн євро).

Видання стверджує, що саме зарплата стала вирішальним фактором при переході українця до “Челсі”, якому він віддав перевагу перед іншим лондонським клубом – “Арсеналом”, який був готовий платити 50 тис. фунтів на тиждень.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено