Івано-Франківськ

У Франківську в Архікатедральному соборі відбувається моління за участі голови УГКЦ (ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ)

Святіший Отець Франциск поблагословив вибір Синоду Єпископів УГКЦ та номінував отця Миколу Семенишина єпископом-помічником Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

222 1 scaled

У день свята Стрітення Господнього, 15 січня, в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового, що у місті Івано-Франківськ, відбудеться Чин єпископської хіротонії владики-помічника Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ Миколи Семенишина.

Очолив моління Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав, а основними співсвятителями є Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Владика Богдан Дзюрах, апостольський екзарх у Німеччині та країнах Скандинавії.

Пропонуємо вашій увазі відеотрансляцію з Богослужіння:

Додамо, що 16 лютого Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви завітає до одного із вищих навчальних закладів Прикарпаття. Там Блаженніший Святослав зустрінеться зі студентською молоддю та викладачами університету.

А на завершення свого візиту Предстоятель УГКЦ завітає до парафії св. Кирила і Методія, що у Крихівцях, поблизу Івано-Франківська. Тут Блаженніший Святослав звершить Чин освячення новозведеного християнського дитячого садочку «Ковчег».

Читайте також на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено