Івано-Франківськ

Через негоду на Прикарпатті без електропостачання повністю 15 населених пунктів, 13 – частково

Негода створює небезпечні умови роботи для енергетиків. Тому спрогнозувати, коли світло буде в домівках, складно.

89a1592b 3c69 4618 8078 580e76f413ea scaled

На Прикарпатті панує негода: шквалисті пориви вітру подекуди сягають 25 м/с. Станом на 15:00 вимкнень в мережах області побільшало.

“Без електропостачання повністю 15 населених пунктів, частково знеструмлені вулиці 13 населених пунктів. Найбільше вимкнень на Верховинщині. Також негода зачепила Городенківщину, Долинщину, Косівщину та Рогатинщину”, – інформує Прикарпаттяобленерго.

Енергетики працюють на місцях аварій від початку знеструмлень, але вітер раз за разом створює нові обриви на лініях, нові аварійні ситуації.

У чат-боті Viber https://chats.viber.com/oeifuabot можна подати заявку про вимкнення та дізнатись орієнтовні години відновлення електропостачання. Дізнатись про стан аварійних вимкнень можна також за посиланням https://oe.if.ua/uk/shutdowns_table.

“Важливо! Помітивши обірваний провід, не наближайтесь до нього ближче, ніж на 8 метрів та за можливості обгородіть ділянку навколо місця аварії в радіусі 8-10 метрів, щоб попередити інших. Не намагайтесь усунути поломку самостійно – телефонуйте на 0 800 50 40 20 та дочекайтесь приїзду фахівців. Бережіть себе”, – наголошують енергетики.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено