Івано-Франківськ

У Карпатах травмувалися декілька туристів: їм допомогли рятувальники (ФОТО)

Восьмеро людей, усі жителі Дніпропетровської області, повідомили про те, що вони потребують допомоги рятувальників.

332495639 935998991170734 2931491038214022226 n scaled

20 лютого о 21:05 рятувальники Спеціалізованої пошуково-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС в Івано-Франківській області отримали повідомлення від туристів з проханням допомоги.

“Як з’ясувалось, під час мандрівки Чорногірським хребтом, в районі гори Шпиці, що на території села Бистрець Верховинського району, через ускладнення погодних умов, про що до речі, рятувальники неодноразово попереджали, туристи зупинились для ночівлі в притулку, поблизу полонини Гаджина Нижня. Під час мандрівки деякі особи з групи травмувались, тому їм необхідна допомога гірських рятувальників”, – йдеться у повідомленні.

21 лютого вранці рятувальники пошуково-рятувального відділення смт. Верховина прибули до туристів. 5 осіб знаходились у задовільному стані, а 3 особи – травмовані.

Рятувальники надали потерпілим першу домедичну допомогу, супроводили усіх разом до села Бистрець Верховинського району. Після чого травмованих туристів було передано медичним працівникам.

Рятувальники Прикарпаття вкотре наголошують не нехтувати штормовими попередженнями і не вирушати в гори у період ускладнення погодних умов.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено