Івано-Франківськ

Ситуація на фронті ввечері, 10 березня від Генштабу: ворог наступає на п’яти напрямках

Триває 380 доба героїчного протистояння Українського народу проти російської агресії. І ми обов'язково вистоїмо!

Ситуація на фронті ввечері, 10 березня від Генштабу: ворог наступає на п'яти напрямках

Ворог продовжує наступати на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. Про це повідомляє у вечірньому зведенні Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

  • На Лиманському напрямку противник намагається прорвати оборону наших військ.
  • На Бахмутському напрямку ворог не припиняє штурмові дії – наші захисники відбили численні атаки в районах населених пунктів Іванівське та Бахмут.
  • На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в напрямках Кам’янки, Авдіївки, Сєверного, Водяного, Первомайського, Невельського, Красногорівки, Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник вів обороні дії.
  • На Донеччині, в місцевих окупаційних адміністраціях та будинках культури російська окупаційна так звана “влада” організувала вручення місцевим колаборантам партійних квитків російської політичної партії “єдина росія”.
  • В місті Бердянськ Запорізької області, з гінекологічного відділення виписали усіх пацієнток та розмістили 30 поранених росіян. В хірургічному та ЛОР відділенях розмістили 80 важкопоранених загарбників.
  • Протягом доби російські агресори завдали 23 авіаційних та 4 ракетних удари по Костянтинівці та Слов’янську Донецької області.
  • Авіація Сил оборони за добу завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів та 1 удар по позиції зенітно-ракетного комплексу противника. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 райони зосередження особового складу ворога.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено