Івано-Франківськ

Кулеметниця з Прикарпаття розповіла, як почувається після поранення

Дівчина ще у лікарні, але вже думає про повернення на службу.

338853106 759254282523643 495699438370695641 n scaled

Як повідомляла ПІК,  кулеметниця 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Оксана Рубаняк отримала осколкові поранення на передовій. Наразі дівчину прооперували, вона знаходиться у військовому госпіталі, та розповіла про свій стан на своїй фейсбук-сторінці.

З п’яти осколків, в тілі дівчини знаходять ще два.

“Так, це сталося зі мною. Сталося з деякими моїми побратимами та тисячами військових України протягом всієї боротьби з окупантом. Мені пощастило, сильно пощастило. Адже я жива і зараз можу писати вам. Не люблю жалітися. Була б моя воля, про моє поранення ніхто б не дізнався. Але це виклали публічно без мого відома, знаю, із благих намірів. Дякую усім, хто писав слова підтримки та пропонував допопомогу. Прошу вибачення, кому не відповіла, щиро дякую тут, знаю, що ви прочитаєте. Тим, хто писав про хайп і піар пропоную помінятися місцями та віддати 2 осколки, із п’яти, які досі в мені, постійні головокружіння, проблеми із зором та інші «привілеї»”, – написала Оксана.

Кулеметниця додає, що почувається зараз набагато краще, хоч лікування ще не завершене.

“Лікарі роблять все можливе, щоб швидко, а головне якісно повернути мене в стрій. Попереду ще лікування та ймовірні операції, опісля я повернуся до виконання своїх службових обов‘язків в 72 ОМБр”, – додає Рубаняк.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено