Івано-Франківськ

405 доба війни в Україні: ЗСУ відбили 69 атак ворога на найгарячіших напрямках фронту

Протягом минулої доби противник завдав 3 ракетних та 21 авіаційного удару, здійснив 33 обстріли з реактивних систем залпового вогню.

405 доба війни в Україні: ЗСУ відбили 69 атак ворога на найгарячіших напрямках фронту

Розпочалася 405 доба російсько-української війни: за 3 квітня наші воїни відбили 69 атак окупантів. Найзапекліші бої тривають за населені пункти Бахмут, Авдіївку та Мар’їнку. Про це вранці, 4 квітня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Зберігається присутність підрозділів противника у прикордонних районах Курської та Бєлгородської областей.
  • Загарбники продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступу на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.
  • На Запорізькому та Херсонському напрямках противник активних дій не проводив, нарощував оборонні спроможності.
  • У окремих населених пунктах Каховського району Херсонської області, російські окупанти продовжують чинити тиск на місцеве населення. Так, 2 квітня цього року, людям було заборонено залишати помешкання і виходити з дому. Протягом доби були зачинені усі громадські місця: торгові центри, магазини, лікарні, тощо.
  • У окремих селах зазначеного району, пенсіонери і далі потерпають від знущань загарбників . Для отримання пенсій необхідно вистояти чергу, грошей вистачає не всім і не в повному розмірі. Разом з тим, за певну винагороду, отримання соціальних виплат стає доступнішим.
  • Авіація сил оборони попередньої доби завдала 5 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також збили ворожий розвідувальний БпЛА, а наші ракетники і артилеристи уразили район зосередження живої сили противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено