Івано-Франківськ

Замінили слова “заборонити” на “обмежити”: у Ворохті знову говорили про парковку (ФОТО)

Шостого квітня, відбулася чергова двадцять восьма сесія селищної ради.

Замінили слова "заборонити" на "обмежити": у Ворохті знову говорили про парковку (ФОТО)

У Ворохті вдруге розглянули питання «Про заборону паркування у центральній частині селища впорядкування руху на комунальних дорогах громади». Після дуже довгих дискусій, рішення ухвалено з багатьма правками. Про це повідомляє селищна рада, пише ПІК.

“Зокрема, замінили слова «Заборонити…» на «Обмежити паркування у центральній частині смт Ворохта…» з терміном виконання до 1 травня 2023. Також селищному комунальному підприємству необхідно облаштувати стоянку для транспорту службовців апарату селищної ради, а працівникам комерційних закладів центральної частини Ворохти рекомендовано паркувати свій транспорт поза межами центру”, – йдеться у повідомленні.

Загалом на сесії розглянули 16 питань. Найважливішим питанням цієї сесії, був розгляд заяви депутата селищної ради Степана Стефанціва, щодо дострокове припинення його повноважень. Депутати підтримали звернення колеги і одностайним голосуванням позбавили його депутатського мандату.

Своє рішення Степан Стефанців мотивує особистою потребою. Отож, від сьогодні склад Ворохтянської селищної ради налічує – 21 депутат.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено