Івано-Франківськ

102 роки: у Лисці найстаршого жителя громади вітали з Днем народження (ФОТО)

Григорій Степанович Черняк - ветеран ІІ світової війни, багаторічний працівник педагогічної ниви.

102 роки: у Лисці найстаршого жителя громади вітали з Днем народження (ФОТО)

У Лисці селищний голова Анатолій Лущак та його заступник Іван Говера привітали довгожителя Григорія Черняка, який 19 квітня відзначив 102 роки з Днем народження. Про це повідомляє селищна рада, пише ПІК.

“До квітів, вітань та матеріальної допомоги 5 000 гривень гості переказали довгожителю своє захоплення стійкістю та життєвим ентузіазмом. Поважний Григорію Степановичу, Ви вже багато чого побачили на своєму віку: і щастя, і радість, і любов, і дружбу, і успіх, тому в цей день у нас лише одне побажання: будьте завжди здоровими! Душевного спокою та родинного затишку Вам в другому сторіччі життя!”, – йдеться у повідомленні.

Григорій Черняк пройшов Другу світову війну, після закінчення котрої, відправлений був на військову службу до Станіславського гарнізону.

Половину свого свідомого життя уродженець Дніпропетровщини проживає у Лисці, де не одне покоління місцевих пам’ятає вчителя історії Григорія Степановича, що два десятиліття очолював педагогічний колектив Лисецької середньої школи: з 1962 року до виходу на заслужений відпочинок у 1983 році.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено