Івано-Франківськ

Стало відомо, що обов’язково треба додати в розсаду перцю та помідорів

Лавровий лист буде корисним і в садівництві, зокрема у підживленні розсади перцю та помідорів.

Стало відомо, що обов'язково треба додати в розсаду перцю та помідорів

Лавровий лист містить багато корисних речовин, які підживлять розсаду перцю та помідорів перед висадкою на грядку. Його можна використовувати як природне добриво. Про це пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Ось як правильно підживити розсаду перцю та помідорів лавровим листом:

  • Треба зібрати декілька лаврових листів.
  • Готуємо настій з лаврового листа. Для цього беремо каструлю й наливаємо туди воду. Додаємо кілька лаврових листів й ставимо на вогонь. Доводимо до кипіння, а потім знижуємо вогонь. Настоюємо лавровий лист у воді упродовж 20-30 хвилин.
  • Проціджуємо настій через сито.
  • Вносимо розчин у землю біля розсади перцю та помідорів. Використовуємо настій з лаврового листа замість звичайної води при поливі розсади.

Існує й інший спосіб підживлення перцю та помідорів лавровим листом. Треба подрібнити лавровий лист на кавомолці. Під час посіву насіння помідорів чи перцю, вносимо подрібнений лист у ґрунт.

Потрібно ретельно перемішати ґрунтосуміш з лавровим листом. Тільки після цього можна сіяти насіння в землю. Після цієї процедури інші добрива нема потреби вносити упродовж місяця. Подрібнений лавровий листок можна додати в ґрунт на етапі пікіровки або висадки в окремі стаканчики.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено