Івано-Франківськ

Туреччина масово відмовляє росіянам у дозволах на проживання: вони у відчаї

Росіяни зіткнулися з проблемами отриманням і продовженням туристичної посвідки на проживання в Туреччині.

Туреччина масово відмовляє росіянам у дозволах на проживання: вони у відчаї

Туреччина: майже у всіх регіонах різко почав зростати відсоток відхилів у дозволі на проживання для росіян, а продовження чинних документів стало дуже болючим питанням для більшості росіян, які мешкають у країні. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

Йдеться про Стамбул, Анталію, Кемер, Бодрум, Мармарис та інші.

“За словами візового консультанта з Туреччини, проблема має масовий характер, а вимоги адміністрації міста до документів на ВНП у кожному регіоні можуть відрізнятися”, – йдеться у повідомленні.

Про труднощі в продовженні виданню розповіли троє росіян з Бодрума, Мармариса й Анталії. За словами жителя Бодрума, багато хто змушений їхати в Росію, ЄС та інші країни. Чоловік каже, в Бодрумі відсоток відмов наближається до 90%.

“В інших туристичних містах Туреччини також ускладнюється ситуація з ВНП, місцеві адміністрації вимагають для продовження посвідки на проживання набагато більше документів, зокрема виписки з турецьких банків зі щомісячними надходженнями на рахунок. Зазвичай на сім’ю з трьох осіб це близько $2000 щомісяця”, – додають у виданні.

Зазначимо, що число оформлених росіянами дозволів на проживання становило 153 тисячі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено