Івано-Франківськ

В Одесі померли двійнята, які їли овочі з ринку: мама викликала лікаря з ОLX

Поліція розслідує справу як "нещасний випадок" та неналежне виконання медиком своїх обов'язків.

В Одесі померли двійнята, які їли овочі з ринку: мама викликала лікаря з ОLX

В Одесі померли чотирирічні двійнята в родині переселенців із Херсона після вживання куплених на ринку овочів. За день до трагедії мама двійнят Олена придбала овочі на відомому одеському ринку “Привоз”. Ввечері жінка погодувала цими овочами дітей, після чого в них почалися болі в животах та блювання. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Після цього жінка вранці 13 травня викликала додому дитячу лікарку Ганну, про яку дізналася з оголошення на сайті ОLX. Медикиня прийшла оглянути двійнят о 13:00 та зробила їм ін’єкцію препарату “Церукал”. Дозу цього препарату вираховують, зважаючи на масу тіла”, – йдеться у повідомленні.

Згодом блювота в дітей припинилася, однак вони більше нічого не їли, а пили лише очищену негазовану воду. У ніч проти 14 травня хлопчик попросив маму про допомогу, щоб піти до туалету. Жінка помітила, що син дуже слабкий та рухається з великими зусиллями, тож викликала “швидку”. На бригаду медиків Олена чекала приблизно п’ять-сім хвилин, тримаючи дитину на руках.

Хлопчик перестав дихати за кілька хвилин до приїзду медиків. Лікарі “швидкої” намагалися реанімувати дитину, однак не змогли її врятувати. Сестру хлопчика у важкому стані доправили до обласної дитячої клінічної лікарні з діагнозом “отруєння невідомою речовиною”. Дівчинка також померла.

В поліції зазначили, що попередньою причиною смерті дітей стало отруєння невідомою речовиною.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено