Івано-Франківськ

На Прикарпатті провели обласні змагання з пожежно-прикладного спорту (ФОТО)

У змаганнях взяли участь 6 команд з усіх районів області.

352413951 570576778565023 2891336687563564357 n scaled

9 червня на спортивному комплексі АРЗ СП ГУ ДСНС в області  відбулися обласні змагання з пожежно-прикладного спорту за категоріями юнаки, дівчата, юніори та юніорки серед закладів освіти в Івано-Франківській області.

Про це інформує обласне управління ДСНС, пише ПІК.

Перед початком змагань начальник ГУ ДСНС в області Володимир Чернецький  привітав команду дружин юних-рятувальників «Варта», яка,  в період з 1 по 5 червня поточного року, брала участь у змаганнях серед своїх однолітків  у місті Волчин, Республіки Польща.

Змагання з пожежно-прикладного спорту були проведенні ще у 1936 року в місті Києві серед працівників пожежної охорони. Сьогоднішні змагання проводяться вперше на території ГУ ДСНС в області.

“В різних країнах світу такі змагання є надзвичайно популярними, адже вони підкреслюють унікальний характер пожежно-рятувальної служби та демонструють таланти й можливості вогнеборців”, – зазначив начальник ГУ ДСНС в області Володимир Чернецький

За підсумками змагань були визначені переможці та призери у категоріях юнаки, дівчата, юніори та юніорки. Переможцем змагань стала команда Надвірнянського району,,  2-ге місце зайняла команда Коломийського району, а 3-тє – команда Косівського району.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено