Івано-Франківськ

Прикрасили муралом: на Львівщині відкрили першу клініку дофронтової стоматологічної допомоги

Загалом, у межах проєкту, планують відкрити аналогічні клініки в усіх областях України.

dental front 1 scaled

Сьогодні, 12 червня, у Новояворівську відкрили першу в Україні клініку дофронтової стоматологічної допомоги Dental Front.

У клініці мобілізованим перед відправленням на фронт безкоштовно надаватимуть стоматологічні послуги, повідомляє Львівська ОВА.

Як розповіла голова та авторка проєкту, президентка Асоціації імплантологів України Маріанна Білик, завдяки Новояворівській міській раді є приміщення площею 52 кв.м. на території Новояворівської поліклініки.

Все обладнання у клініці нове – 2 установки, необхідне оптичне та рентген обладнання, проводиться високоякісний процес стерилізації інструментів.

«Загальна вартість цієї клініки – 150 тис. доларів, але цю суму вдалось радикально зменшити завдяки внескам меценатів, волонтерів та небайдужих спеціалістів стоматологічної сфери. Наші захисники мають право на якісну стоматологію за НАТО стандартами! », – зазначила авторка проєкту.

Доступні послуги за напрямами: гігієна, терапія, ендодонтія, хірургія (видалення). За дванадцятигодинний робочий день, в місяць клініка зможе провести 130 процедур гігієни, або 156 порожнин, 78 ендо-, або 260 видалень.

Наступні області, де планують відкрити такі клініки, – Київська та Дніпропетровська. Загальна вартість благодійного проєкту – 2 млн доларів.

Автором тематичного муралу в кабінеті клініки у Новояворівську є харківський художник Андрій Пальваль.

Щоб записатися у клініку, військовим, які у подальшому вирушатимуть на лінію розмежування, слід звернутися у соцмережі Dental Front: https://www.facebook.com/dentalfront/

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено