Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень: 26 червня – 2 липня 2023 року

Овнам радять не пускати справи на самоплив, а Рибам прогнозують дуже цікавий тиждень.

Ваш гороскоп на тиждень: 19-29 червня 2023 року

Ваш гороскоп на найближчий тиждень може бути корисним орієнтиром у повсякденному житті. Що прогнозують зірки для усіх знаків зодіаку 26 червня  – 2 липня 2023 року, пише ПІК з посиланням на ТСН.

ОВЕН (21 березня – 20 квітня)

Не пускайте справи на самоплив, і геть зайву самовпевненість! Не час ледарювати та розслаблятися. Є шанс добре попрацювати, просунути справи вперед, швидко вирішити якісь давні питання. Підвищується кмітливість, посилюються лідерські риси. Добре займатися інтелектуальною та творчою діяльністю. Використовуйте момент: подавайте документи, розміщуйте оголошення, проходьте співбесіди.

ТЕЛЕЦЬ (21 квітня – 20 травня)

Акуратніше з саморекламою і хвастощами, особливо на початку тижня, оскільки великий ризик відкрити себе не з найприємнішого боку – показати виворот. Можуть з’явитися неуважність та дратівливість, що зіпсує настрій та спровокує сварки. Не чіпляйтеся до близьких через дрібниці! У другій половині тижня підхожий час для справ, де потрібна уважність та вміння сконцентруватися на важливих деталях. Будьте обережними на дорогах і дивіться під ноги!

БЛИЗНЯТА  (21 травня – 21 червня)

Протягом усього тижня схильні діяти імпульсивно, тому спробуйте перетворити свою психічну силу на фізичну активність і направити її в потрібне русло. Внутрішні емоції, агресія, нетерпимість можуть перешкодити задуманому, створити перешкоди та спровокувати сварки. Начальство може підкинути вам роботи, сімейні – перекласти відповідальність. Якщо вам вдасться опанувати себе, то є шанс продавити ситуацію і протистояти ворожим обставинам.

РАК  (22 червня – 22 липня)

Від початку тижня може здаватися, що справи стоять на місці, а ви намагаєтеся увійти до зачинених дверей. Відкладіть походи інстанціями, як мінімум, до середи, а краще – четверга. Від цього дня чудовий період для планування важливих справ, вирішення фінансових питань, угод купівлі-продажу. Якщо ви ще не вирішили, куди вирушити в подорож на майбутню відпустку, то подумайте над поїздкою зараз — трапиться хороший і недорогий варіант.

ЛЕВ (23 липня – 23 серпня)

Протягом усього періоду дотримуйтесь принципу: не вдалося сьогодні – вдасться наступного разу. Накресліть план справ і якщо відчуваєте, що йде непросто – перенесіть на другу половину тижня. Свої плани обмірковуйте та перевіряйте ретельніше. Можуть спливти помилки та ситуації, до яких необхідно повернутися та виправити. Намагайтеся закрити проблеми до повні 3 липня! Загалом тиждень підходить для спілкування, навчання та романтичних побачень.

ДІВА  (24 серпня – 23 вересня)

Якщо вам потрібно виголосити гарну промову, справити позитивне враження на партнерів, то підготуйте її та виступіть із нею у четвер чи п’ятницю. Протягом тижня добре згадати, що ті, хто вміє вичікувати – отримають своє. Час підходить для кар’єрних досягнень та старанної роботи. Незважаючи на те, що напруження почуттів і ревнощі витатиме в повітрі, відкладіть з’ясування особистих взаємин на більш вдалий час. У цьому випадку підсумками тижня будете задоволені.

ТЕРЕЗИ (24 вересня – 23 жовтня)

Можна поділитися новими ідеями, впровадити новий проєкт, зайнятися рекламою, творчістю чи повчитися чогось нового. Будьте обережними у користуванні електроприладами і не перевищуйте швидкість на дорогах! Початок і завершення травмонебезпечного тижня можуть принести неприємні несподіванки. Середина тижня – гарний час для звернення по юридичну допомогу, до судових інстанцій, поїздок, взаємодії з керівництвом, покровителями.

СКОРПІОН  (24 жовтня – 23 листопада)

Період, коли можна чогось досягти хитрістю, хитрощами, але не підлістю! Якщо хочете щось попросити, скористайтесь можливостями цього тижня. Тільки робити це потрібно м’яко. Гарний час для написання текстів, дисертацій, публікацій, де потрібні уява та інтуїція.Ваша увага може перейти на ті сфери життя, які раніше не вимагали особливої уваги. Вечори проводьте якнайспокійніше! Перевантаження загрожує проблемами зі здоров’ям.

СТРІЛЕЦЬ  (24 листопада – 21 грудня)

Наступний тиждень якраз підійде для того, щоб визначитися з відпочинком та поїздками. Тим, хто не збирається відпочивати, саме час обрати напрям в інтелектуальних проєктах та навчальних програмах. Якщо виявити наполегливість, то мета буде досяжна. Ваша активність у найближчі 7 днів зростатиме і досягне піку до кінця тижня. Будьте готовими до деякої нестабільності у роботі техніки та електроніки, можлива участь в аварійних ситуаціях на дорозі.

КОЗОРІГ (22 грудня – 20 січня)

Намагайтеся не сумувати і не йти у внутрішні переживання. Ви можете зіткнутися з проблемою вибору. Не час для ухвалення доленосних рішень. Не вдається вникнути у документ – просіть допомоги у колег. Гарний час для роботи в партнерстві, комунікацій, навчання, відвідування цікавих заходів, музеїв та виставок. Щоб не піти у стан образи та невдоволення, проведіть цей тиждень активно. Спортивні навантаження вітаються!

ВОДОЛІЙ (21 січня – 20 лютого)

“Поспішиш людей насмішиш”! Цієї народної мудрості потрібно дотримуватись протягом тижня. Все, що ви робите, має бути ґрунтовним і обдуманим. Можуть спливти старі помилки або проблеми, які вимагатимуть вирішення. Зірки рекомендують подбати про збереження інформації та своїх даних, зокрема секретів. Будьте обережними на дорогах та в роботі з технікою. Дрібність та уїдливість можуть призвести до несподіваних реакцій – стежте за своєю мовою!

РИБИ (21 лютого – 20 березня)

Життя почне налагоджуватись! Може зненацька прийти осяяння, стежте за своїми думками. Дуже цікавий тиждень, коли можна знайти нові ресурси, рішення для складних завдань і, звичайно ж, кохання! Обов’язково займіться творчістю, рекомендується влаштувати появу у світ, організувати романтичну фотосесію, зайнятися самоосвітою. Але є ризик витратити більше, ніж планувалося. Якщо збираєтеся за закупами, то зважайте на це.

  • Читайте гороскоп, щоб бути готовим будь-яких несподіванок долі!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено