Івано-Франківськ

В Офісі Президента розповіли, чи тиснуть на Україну в питанні переговорів з Росією

Люди, які говорять про переговори, далекі від розуміння реальності.

В Офісі Президента розповіли, чи тиснуть на Україну в питання переговорів з Росією

Союзники України не чинять на неї тиск, намагаючись схилити до переговорів з Росією. Про це сказав радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк в ефірі УНІАН, коментуючи інформацію про можливість переговорів розвідки США і РФ.

Він зазначив, що переговори на різних рівнях завжди йдуть, особливо не публічно, пише ПІК.

“Тиску на Україну точно немає. Є розуміння, що переговорний процес сьогодні неможливий, переговори не призведуть до закінчення війни, тому що Росія, як країна з малим загальним інтелектом, не розуміє реалістичність того, що відбувається. Вона постійно буде говорити, що повинна залишити собі якісь території”, –  зазначив Подоляк.

Радник глави ОП додав, що вести переговори після повномасштабної війни і залишити Росії території у вигляді плацдарму – безглуздо. За його словами, різні комунікації можуть бути, але люди, які говорять про переговори, далекі від розуміння реальності.

“Немає врегулювання, є війна. Врегулювати війну такого масштабу не можна. У такій війні хтось повинен програти. І ось ці безглузді розмови, що будь-яка війна закінчується переговорами… Ні, будь-яка війна закінчується фіксацією підсумків війни, в якій хтось виграв і хтось програв. А війна, яка не закінчилася фіксацією підсумків, означає оперативну перерву”, – додав він.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено