Івано-Франківськ

Стало відомо, що треба зробити, щоб парфуми трималися довше

Часто парфуми наносять на зап'ястя, а потім розтирають іншою рукою.

Стало відомо, що треба зробити, щоб парфуми трималися довше

Як правильно наносити парфуми, щоб вони трималися довше, пише ПІК з посиланням на ТСН.

“Надягайте” парфуми ще у ванній

Гарний запах починається з правильного миття. Щоб аромат залишався стійким впродовж всього дня, потрібно знати, як себе поводити ще в ванній, пояснила парфумерка. Це зовсім не означає, що потрібно відразу наносити парфуми, просто підберіть гель для душу і шампунь, які добре поєднуються з вашим улюбленим запахом. Щоб спростити собі завдання, парфумерка рекомендує придбати всю доглядову косметику того ж бренду, що і ваша туалетна вода.

Не забувайте про зволоження шкіри

Ніколь зауважила, що запахи “не прилипають” до сухої шкіри, тому парфуми слід наносити лише після ретельного зволоження. Можна використовувати крем, тонік, лосьйон, молочко тощо. При цьому краще обирати такий засіб, який взагалі не містить ароматів, щоб не перебивати запах парфумів.

Наносьте правильно

Найбільша помилка, за словами Ніколь, це використовувати техніку “увійти в хмару парфумів”. Не варто розпорошувати аромат в повітрі, краще наносити його точково інакше більша частина просто не потрапить на шкіру. Фахівчиня наголошує, що парфуми наносять на точки пульсації, але в жодному разі не розтирають між зап’ястями. Це призведе до того, що верхні ноти аромату розсіються і ви отримаєте його не повністю. Парфумерка зазначила, що потрібно просто торкнутися одним зап’ястям іншого.

Розпиляйте на волосся

Це ще один перевірений спосіб збільшити стійкість парфумів. Пасма дуже добре вбирають запахи. І коли ви будете йти, то залишатимете після себе в повітрі шлейф приємного аромату.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено