Івано-Франківськ

У Франківську переховувалася колаборантка з Куп’янська, її затримали (ФОТО)

Жінка була секретаркою так званого «голови тимчасової цивільної адміністрації Куп’янського району» Максима Губіна, доки той не втік.

img 3 1692628143067 scaled

Затримали колаборантку з Куп’янська, яка переховувалася в Івано-Франківську, повідомив Сергій Болвінов, начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області, пише ПІК.

Як інформує Болвінов, коли росіяни захопили Куп’янськ та призначили свого «гауляйтера», жінка пішла до нього працювати особистим секретарем.

“Секретаркою так званого «голови тимчасової цивільної адміністрації Куп’янського району» Максима Губіна вона була аж поки її «начальник», не втік. Приймала вхідну кореспонденцію на підпис Губіну, виконувала його особисті доручення. Сам Губін побіг від ЗСУ до росії, переховується там і досі. Його ми оголосили у розшук. А от свою секретарку «гауляйтер» покинув в Україні, за парєбрік із собою не взяв. Тож коли українська армія звільнила Куп’янськ, колаборантка чомусь вирішала сховатися в «тилу ворога» – знайшла собі прихисток в Івано-Франківську та відсиджувалася там майже рік. Там ми її й знайшли – затримали, повідомили про підозру”, – йдеться у повідомленні.

Наразі жінка під слідством, а справа в суді.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено