Івано-Франківськ

582 день війни: на Донеччині ворог здійснив 13 невдалих спроб витіснити ЗСУ

Розпочалася п’ятсот вісімдесят друга доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України.

FB IMG 1695876530024 scaled

Сьогодні вночі, окупанти знову атакували Україну дронами-камікадзе, застосувавши 39 ударних БпЛА типу “Shahed-136/131”. В результаті бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони було знищено 31 ворожий “шахед”.

Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, пише ПІК.

Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку.

Протягом минулої доби відбулося 26 бойових зіткнень.

Основне зі зведення:

  • В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському та Лиманському напрямках противник наступальних (штурмових) дій не вів.
  • На Бахмутському напрямку наші захисники успішно відбили атаки противника в районах населених пунктів Григорівка, Кліщіївка та Андріївка Донецької області.
  • В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” на Авдіївському напрямку Сили оборони відбили атаку противника в районі населеного пункту Первомайське Донецької області.
  • На Мар’їнському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області, де протягом минулої доби здійснив 13 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій.
  • На Шахтарському напрямку наші захисники успішно відбили атаку противника в районі Рівнополя Донецької області.
  • На Запорізькому напрямку, противник намагався відновити втрачене положення в районі Роботиного Запорізької області, але успіху не мав.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено