Івано-Франківськ

Тепло й невеликі дощі: якою буде погода в Україні на вихідні 14-15 жовтня

На заході та півночі України очікується сильний південно-західний вітер, часом до 15-20 метрів за секунду.

Тепло й невеликі дощі: якою буде погода в Україні на вихідні 14-15 жовтня

У суботу, 14 жовтня в Україні повсюди очікується суха погода, переважно сонячна та тепла. Протягом дня температура повітря становитиме +17+22 градуси, у західних областях +20+25 градусів. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко, пише ПІК. 

“Похолодання розпочнеться вже в неділю, а з 16-го жовтня температура повітря у більшості областей України становитиме +9+12 градусів, на півдні, крайньому сході та на Закарпатті до +15 градусів”, – написала вона.

У кінці наступного тижня на заході та півночі України місцями можливий мокрий сніг.

По всій Україні, окрім Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської, Чернівецької, Луганської, Донецької та Запорізької областей, 14–15 жовтня оголошений надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

У неділю, 15 жовтня, на півдні та в центрі країни очікується +21…+23°, на сході — до +18…+20°. У західних регіонах буде прохолодніше: у Чернівецькій і Закарпатській областях стовпчики термометрів піднімуться до +15…+17°, в Івано-Франківській, Тернопільській і Рівненській — до +13…+15°.

Найпрохолодніше буде у Хмельницькій, Львівській і Волинській областях — +11…+13°. У північних, центральних і західних областях країни пройдуть короткочасні дощі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено