Івано-Франківськ

Обіцяла зняти прокляття: інтернет-ворожка виманила гроші в жительки Тернопільщини

Потерпіла в Інтернеті знайшла оголошення про послуги з ворожіння.

depositphotos 10241421 s e1645452852369 620x349 1

Тернополянка списалася з ворожкою в месенджері й замовила зняття “поробів”. Провидиця погодилася усе зробити, але після передоплати. Дівчина перерахувала на електронний гаманець чотири тисячі гривень.

“Згодом шахрайка переконала клієнтку, що на ній лежить родинне прокляття, а щоб його позбутися, потрібно провести ритуал очищення золота, яке носить на собі. Жертва афери не тільки відправила поштою власні золоті вироби зловмисниці, а ще й оплатила за проведення спеціальних ритуалів 5 тисяч гривень”, – йдеться у повідомленні поліції Тернопільщини.

Коли аферистка перестала відповідати на дзвінки, а згодом зникла з мережі, жінка зрозуміла, що її обманули.  Довелося звертатися за допомогою до поліції. За фактом шахрайських дій дізнавачі розпочали кримінальне провадження.

Правоохоронці закликають не вірити оголошенням про різних ясновидиць та чаклунів, які пропонують допомогу у вирішенні сімейних питань.

“Вони дійсно можуть привернути увагу людей, які знаходяться у розпачі чи переживають складні життєві ситуації. Однак, так через інтернет діють тільки аферисти. Будьте розсудливими та обачними!” – додають у поліції.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено