Івано-Франківськ

Війна в Ізраїлі: ЦАХАЛ ліквідував командира ХАМАСу

Бойовик тримав у заручниках приблизно 1 тис. жителів Гази та перешкоджав евакуації.

864f1ba241cc46ea940a68d85385433c scaled

11 листопада ЦАХАЛ завдав авіаудару, внаслідок якого ліквідував командира роти ХАМАСу Ахмеда Сіама. Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛу.

ЦАХАЛ і ISA вбили терориста, який тримав у заручниках приблизно 1000 жителів Гази в лікарні Рантісі в секторі Гази”, – йдеться у повідомленні.

Операцію проводили на підставі точних даних розвідки ЦАХАЛу та Ізраїльського космічного агенства (ISA), а також під керівництвом наземних військ ЦАХАЛу. Літаки Армії оборони Ізраїлю завдали удару по Ахмеду Сіаму, командиру роти Насера ​​Радвана терористичної організації ХАМАС, пише ПІК із посиланням на Еспресо.

Раніше речник ЦАХАЛу заявляв, що Сіам утримував у заручниках приблизно 1 тис. жителів Гази в лікарні Рантісі та перешкоджав їм евакуюватися на південь заради їхньої безпеки.

Терорист переховувався у школі “аль-Бурак”, де також ховались інші терористи під його командуванням. Всі вони були ліквідовані.

“Ахмед Сіам ще раз демонструє, що ХАМАС використовує цивільне населення сектора Гази як живий щит для терористичних цілей“, – підкреслили у пресслужбі ЦАХАЛу.

Нагадаємо, ватажок ХАМАСу оточений у бункері.

Читайте також у рубриці ПІК – СВІТ: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено