Івано-Франківськ

“Просто ти дістала вже, якщо чесно!”: речник ПС Ігнат звинуватив депутатку Безуглу в дискредитації Залужного

У відповідь Безугла заявила, що речнику простіше вислужитися перед Генеральним штабом ЗСУ, аніж “відповісти на запитання".

"Просто ти дістала вже, якщо чесно!": речник ПС Ігнат звинуватив депутатку Безуглу в дискредитації Залужного

Нардепка Мар’яна Безугла вже не вперше публічно критикує Головнокомандувача ЗСУ. 6 листопада, вона написала, що сумнівається в тому, що Залужний в умовах війни мав час на написання наукових статей та дисертації. Про це пише ПІК з посиланням на Букви.

20 листопада вона опублікувала фото Залужного з членкинею Громадської антикорупційної ради при МО Богданою Яровою з підписом “у генерала є час на даму, та генерал жодного разу не був у ТЦК СП”.

Речник Повітряних Сил ЗСУ Юрій Ігнат написав у Facebook, що нардепка Мар’яна Безугла “якимось дивом” потрапила до переліку його друзів, і він її видалив після дискредитації нею Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

“Якимось дивом Мар’яна Безугла затесалась до мене в друзі на Facebook! Після відвертої дискредитації Головнокомандувача ЗС України Валерія Залужного цією підкомітетною, видаляю це недоразумєніє публічно!” – написав Ігнат.

У відповідь нардепка звинуватила речника, що він “вскрив кабінетну культуру всередині ЗСУ”.

“Легше пафосно вислужитись перед ГК, ніж бути готовим відповісти на питання, чому, наприклад, усі дрони досі списуються через Повітряні сили, а механізм не спрощено. І вони таку дебюрократизацію для підрозділів блокують. Маємо тисячі несписаних БпЛА у бригадах. А постановка на облік – досі тягомотина. Бо то ж цілий “літальний апарат”!” – зазначила Безугла.

Bezuhla rozkrytykuvala Zaluzhnoho chym vyklykala oburennia v merezhi scaled

Відтак під публікацією Юрія Ігната сталася суперечка. Нардепка відкинула звинувачення в дискредитації Головнокомандувача, а речник заявив, що вона вже “дістала всіх”. Безугла у відповідь написала, що Ігнат “змушений замовчувати проблеми у військах”.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено