Івано-Франківськ

Голова Бурштинської громади знову втрапив у скандальну історію (ФОТО)

Голова Бурштинської громади звільнив начальника відділу культури за те, що вона разом з волонтерами поїхала на фронт підтримати бойовий дух

Останнім часом голова громади Бурштина постійно  потрапляє в гучні скандали. Лише недавно вщухла історія про недоцільне будівництво Вежі Давида у його селі Новому Мартинові, проти якого мешканці громади зібрали народне віче, як знову неприємна новина сколихнула місто, інформує ПІК.

Голова Бурштинської громади знову втрапив у скандальну історію

Василь Андрієшин, міський голова Бурштина

Цього разу причиною обурення стало несподіване звільнення начальниці Відділу культури міської ради Тетяни Зорій. Причина такого владного рішення вражає: Тетяна Михайлівна поїхала на передову разом з волонтерами, щоб завезти військовим гостинці та подарувати часточку Різдва і відчуття свята, заколядувавши разом.

Тетяна Зорій, звільнений начальник Відділу культури

Голова Бурштинської громади знову втрапив у скандальну історію

Волонтери та працівники культури на передовій

412457145 2028930494166661 3502480202836445802 n scaled

Місцеві групи в соцмережах тут же вибухнули обуренням, бо вже давно незадоволені діями мера та депутатів його каденції. В коментарях люди пропонують звернутися до Генеральної прокуратури, написати голові Франківської ОВА Світлані Онищук і навіть оформити звернення до Президента щодо свавілля бурштинської влади.

Небайдужі містяни в дописах  закликають скликати нове віче, висловити недовіру голові громади і відновити на посаді Тетяну Зорій. Треба сказати, що пані Тетяну підтримало місто, яке знає її як професіонала у сфері культури і людину, яка немало зробила на мистецькій ниві для місцевої громади. На її захист виступили бурштинці, організації, волонтери.

Голова Бурштинської громади знову втрапив у скандальну історію

Обурені коментарі містян

Znimok ekrana 116

Попередній директор Палацу культури “Прометей” Руслана Шевчук написала допис на сторінці закладу, в якому закликає містян підтримати п.Зорій та не допустити владного свавілля, адже вона також потерпіла від діючого мера Василя Андрієшина, який після передачі закладу на місто, не знайшов місця в Прометеї для людей-професіоналів, що десятки років віддали для розвитку культури та мистецтва.

282448630 3925293514362394 6832070948331234827 n scaled

Руслана Шевчук, багаторічний директор Палацу культури “Прометей”

Znimok ekrana 114

Будемо спостерігати за ситуацією та повідомляти наших читачів, бо обуренню громади вже немає меж і люди відверто висловлюють свої претензії до влади.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено