Івано-Франківськ

На Лиманському напрямку ворог зробив невдалі спроби прорвати оборону, – Генштаб

Триває 671 день російської повномаштабної військової агресії проти України.

FB IMG 1703613387140 scaled

Протягом доби 26 грудня на фронті відбулось 59 бойових залучень.

“Ворог активно використовує тактичні літаки та FPV квадрокоптери, проводить штурмові дії за підтримки броньованих машин. Збільшив кількість артилерійських атак”, – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках:

  • Куп’янська вісь: українські захисники відбили х атак в районі Синьківки та на північному сході Петропавлівки (Харківська область).
  • Лиманська вісь: Сили оборони України відбили 11 раз атак в районі Серебрянське лісництва (Луганська область) та Веселе (Донецька область). В області окупанти за підтримки повітря робили невдалі спроби прорвати українську оборону.
  • Бахмутська вісь: Сили оборони України відбили 3 атаки противника біля Кліщіївки та Андріївки (Донецька область).
  • Авдіївська вісь: українські захисники відбили 10 разів ворожих атак на схід від Новобахмутівки, Авдіївки, ще 13 — у районах Первомайське та Невельське (Донецька область).
  • Вісь Мар’їнка: Сили оборони України продовжують стримувати ворога у околицях Новомихайлівки та Побєди (Донецька область), де ворог за підтримки повітря провів 5 разів невдалих атак на українські позиції.
  • Шахтарське вісь: ворог не проводив ніяких наступів.
  • Запорізька вісь: Сили оборони України відбили 4 рази атаки противника на захід від Вербове та Роботине (Запорізька область). На тій місцевості противник зробив невдалі спроби вивести українські війська з позицій.
  • Окупанти не полишають свого наміру гнати українські підрозділи з опор на лівому березі Дніпра. Таким чином, протягом доби ворог здійснив 14х невдалих штурмів. Атаки були відбиті і ворог зазнав значних втрат. Українські війська тримають лінію, продовжують утримувати позиції та стріляти для ураження по противнику.

ВПС України протягом доби 26 грудня завдала авіаударів по 17х зосередженнях військ, озброєння та військової техніки, 5х системах протиповітряної оборони окупантів.

Українські ракетні війська уразили 1x зосередження військ, озброєння та військової техніки, 1x командний пункт, 1x артилерійську систему та 3x інших важливих цілей російських загарбників.

 

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено