Івано-Франківськ

Можливі коливання: що буде з цінами на продукти у 2024 році

В Україні відбуватимуться традиційні коливання цін.

shutterstock 564057205 scaled

У Міністерстві агрополітики вважають, що наступного року ціни на основні продукти в Україні залишаться стабільними, але лише українського виробництва, пише ТСН.

Однак він не виключив, що 2024 року в Україні відбуватимуться традиційні коливання цін, але вітчизняна продукція буде доступною для всіх споживачів. Наразі дешевшають цукор і соняшникова олія.

“Є стабільна ситуація порівняно з минулим роком — буквально 5% коливань — по м’ясу і молочній продукції. Це ми говоримо за українську продукцію. Ми поділяємо, оскільки імпорт дорогий через логістику. Але в нас із виробництвом кормів не повинно бути проблем, тому в принципі за основними блоками вітчизняної продукції має бути стабільна ситуація наступного року. Цілком можливо, що будуть традиційні, але незначні сезонні коливання. Але не більше того”, — зазначив перший заступник очільника профільного міністра Тарас Висоцький.

Раніше стало відомо, що в Україні вже найближчим часом здорожчають овочі та фрукти, вартість підвищуватиметься щомісяця.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено