Івано-Франківськ

У Львові створять університетську лікарню – МОЗ

Створять її на базі залізничної лікарні.

4eedc65 1634718491 613x321 2 0 nw

На базі Львівської «залізничної» створять університетську лікарню. Уряд ухвалив рішення про передачу майна медичного закладу до сфери управління Міністерства охорони здоров’я, пише ПІК.

“Університетська лікарня Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького буде спроможною забезпечити високий рівень практичної підготовки студентів та інтернів, удосконалення навичок у практикуючих лікарів, медичних сестер й інших фахівців сфери охорони здоров’я, збереження професійних навичок викладачів. Університетська лікарня стане платформою для впровадження сучасних технологій діагностики і лікування та залучення найкращих, в тому числі вузькоспеціалізованих фахівців до надання медичної допомоги пацієнтам як запоруки її високої якості”, — зазначив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

Планується, що університетська лікарня отримуватиме фінансування за надані медичні послуги за програмою медичних гарантій, отже матиме стійку фінансову базу для надання якісної медичної допомоги та підготовки медичних фахівців.

Читайте також: 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено