Івано-Франківськ

На Прикарпатті для 12-річного хлопчика шукають сім’ю

Він дуже потребує родинного тепла, а ще багато любові, турботи та уваги.

FB IMG 1704999543938 scaled

На Івано-Франківщині для 12-ти річного хлопчика Нікіти шукають сім’ю, повідомляє благодійний фонд «Ти-АНГЕЛ».

“Нікіта просто марить про маму і тата, які заберуть його із мурів державного сиротинця і полюблять незважаючи на всі його недоліки” – йдеться у повідомленні.

На сторінці благодійного фонду розповідають, що хлопчик є надзвичайно активним, його все цікавить і всюди він хоче бути першим. Вміє розібрати і зібрати гаджет, поламає операційну систему будь-якого комп’ютера.

“Але найголовніше хлопчик дуже любить людей, і хоча вони не один раз зраджували його, він продовжує їх любити”, – розповідають на сторінці фонду.

Також Нікіта так обожнює тварин, що одного разу перебуваючи на канікулах у в Дитячому містечку, не задумуючись віддав свій обід собачці, яка звідкілясь приблудила до Містечка. Вона була брудна, голодна і налякана. Побачивши її Нікіта не розгубився, швидко підвівся із крісла, схопив у руки свою білосніжну тарілку із смачною їжею і поставив її прямісінько перед носом собаки.

Звертатися можна за телефоном: 0(50) 337 94 97, Служба у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради (м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 802, 815).

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено